torsdag 17. mars 2011

Gave i posten

Jeg kom over et rasende godt tilbud på internett for noen uker siden...det var å bestille abonnement  på Foreldre og barn. Syns det bladet er fint for oss småbarnsforeldre og kunne mer enn gjerne tenkt meg dette bladet fast i postkassen min...men det som fikk meg til å hive meg over bestillingen, var gaven man fikk ved å bestille...dere kan gjette en gang hva det var...ja nemlig- en ny boks;) Denne gangen var den ikke til meg, men til min lille prins.Han må jo lære tidlig at fine bokser får man aldri nok, og man har alltid bruk for en ny.. I tillegg fikk han med en flott vannflaske med samme motiv, for det har vi heller ikke så mange av fra før...


Var ikke disse verdt et abonnement på Foreldre og barn, ja så vet ikke jeg!!! I morgen skal denne boksen i bruk og det er store forventninger til å skal vise den til de andre barna i barnehagen. Mammaen i huset har bakt rundstykker som skal smøres til frokost i nyboksen...nam nam...


Tusen takk til dere som har lagt igjen kommentarer til meg. Det setter jeg stor pris på!!! Rykende fersk blogger som jeg er, er det veldig artig å få kommentarer fra dere.


4 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen!! Oi-Oi de rundstykkene så gode ut, og så delikat servert i den kurven med "den" rosa søte brikken; Hvem fikk servert dette mon tro?
Ønsker dere i "Vilmers hus" en flott fredag, og ei riktig god helg :))

Anneli sa...

Mmm.. kjenn den goe nybakt-lukta heilt ned i veien her ;)
God hælg t d <3

Toril :) sa...

Åhhhh så fin en matboks og vannflaske! Æ har litt for store unga t å abonnér på "Foreldre&barn", men d frista, thihiii ;)

Nyyyydelige rundstykka og egg du hadde me t mæ, heldige mæ :D Du e et unikum <3

Fru Eriksen sa...

Havna plutselig en tur innom deg! For en fin blogg du har! Skal ikke se bort ifra at jeg tar flere besøk innom Vilmers hus.... Jeg er selv fersk blogger! :) Ha en fin kveld!! :)