mandag 25. april 2011

Der var påsken over for denne gang

Etter fine dager på påskeferie, er vi tilbake til den virkelige verden. I morgen er det jobb og barnehage og vi sier hadet til påskemorgen, velfylte påskegg og feite grillpølser.


Vi hadde fine dager og var heldig med været i hvertfall noen av fridagene. Vi besøkte fjæra og det var stas for liten og stor.Vi har avsluttet påskeferien med togtur til Fauske i dag, og middag med nogo attåt på jernbanekafeen. Det var suksess!!

Jeg måtte gjøre en stopp hos Fru Dahl, på tross at det var rødt på kalenderen og stengte dører. Jeg smugtittet i vinduene og har bestemt meg for å ta turen dit i løpet av de første dagene. For der var det jammen mye som fristet...sjekk bare HER dere! Hun har nettbutikk, så det er bare å handle om det viser rødt på kalenderen eller ei:)

Kjenner at det er vår og jeg har lyst å handle inn nytt til heimen, skifte gardiner i kjøkkenet og få et dusere preg her hjemme, gjerne med pasteller i rosa, lyseblått og turkis..

Jeg ønsker dere alle en fin uke- og om fire dager er det helg og FRIIII igjen- gleder meg allerede.

Hilsen Vera i

5 kommentarer:

Ingrid H. sa...

Har kommet fra en flott påskeferie, men har vært uten internett i 9 dager. Da måtte jeg bare sjekke innleggene fra Vilmers hus med en gang jeg kom hjem. Koselige innlegg og koselige bilder! Fine minner og kopper du har fra Morehuset! Ønsker deg en super fin arbeidsuke :)

Auroras hjem... sa...

Høres ut som en herlig påske :)Nyt den siste kvelden som er igjen ! Klem Merete

Auroras hjem... sa...

Hei igjen ! må bare si at jeg legger meg til som følger. Da blir det lettere å finne tilbake til den koselige bloggen din :)

yanmaneee sa...

air max 2019
vans outlet
adidas ultra boost
moncler outlet
balenciaga
supreme
adidas nmd
kd shoes
nike air max 270
jordan retro

yanmaneee sa...

kyrie 5
hermes
supreme clothing
supreme shirt
goyard wallet
yeezys
yeezy
curry 7 shoes
curry 7
kevin durant shoes