tirsdag 19. april 2011

Gammelt koppestell

Heia dere og god påske. Håper dere har det fint, enten dere har tatt påskeferie eller ikke. Vi er så heldig å ha laaaaangfri og storkoser oss på ferie. Her på landet har jeg et gammelt hus som jeg har arvet- det trenger en hel del oppussing før det kan brukes, og brukes for tiden som et lager for meg. Har samlet en del gamle ting der  i tillegg til det som var i huset fra før.



Syns disse er så fine- og har bestemt meg for å ta de med meg hjem


Fant denne koppen også-den husker jeg så godt, da min bestefar brukte den alltid når han drakk kaffe. Den er slitt og har litt skår i seg- men den fungerer fint til pynt. Så koselig å ha!!





Ha en fin tirsdag alle sammen.

Påskeklem fra Vera
i

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig å lese om dine gjøren og laden! Om koppestell og kaker, om det gode liv! I går var jeg innom hos fru Dahl på Fausk. Det var litt av ei forretning, hadde lyst å pakke ned alt i en stoor sekk og ta med hjem!
Fortsatt god påske til deg :-)
Berit

yanmaneee sa...

coach outlet online
nike vapormax
lebron 15 shoes
christian louboutin
moncler jackets
kyrie 5
jordan shoes
yeezy boost 350 v2
birkin bag
converse shoes

Unknown sa...

cliquez pour plus d'informations Loewe Dolabuy naviguez vers ce site Web meilleur designer de répliques apprenez les faits ici maintenant dolabuy hermes

stetheigh sa...

vous pouvez essayer ceci meilleur designer de répliques Ce site Dior Dolabuy Visitez ce lien meilleur designer de répliques