tirsdag 15. mars 2011

Siste boks på stammen er kommet i hus

For dere som kjenner meg, så  vet dere at jeg er helfrelst på bokser... Mine favoritter er gamle bokser...og nye bokser, da helst fra Green Gate og House Doctor. I dag var jeg på en blomsterbutikk , og da kom jeg over denne matboksen fra House Doctor. Syns denne er sååå fin, så den fikk lov å bli med meg hjem!! Den skal få bli med meg på jobb fremover!!


Det jeg egentlig skulle gjøre på blomsterbutikken var å kjøpe noen blomster. Det fant jeg også-syns disse var så flotte og passet helt perfekt i mine lattekopper fra Green Gate. Disse får pynte opp her hjemme- håper bare jeg klarer å holde liv i dem en stund- hørte nemlig at de trengte en del vann, så det kan bli en utfordring, ikke sikkert at levetiden blir så lang her i gården, da jeg er best på plastblomster:)
 Men skal kose meg med dem så lenge de varer.Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld.


3 kommentarer:

Anonym sa...

veldig fin, trudd du hadde en sånn fra før....
:O) samme som e fann i København da vi va der sist. Fin størrelse tel matboks :O) kos de med den! så koselig med de blomstern i lattekoppan!!
nattinatt :O)
Gode fra me

Anonym sa...

Kor flenk du e og kor fint du har det hjemme. Veldig fin blogg som æ ska lægg i mine favoritter og følg me..... :-)
Hilsen kjærringa te han tutt

Hilde sa...

Så søte de blomstene va ;) skikkelig påskestemning! Det ser ut som at det er vann i den lysholderen, eller er det jeg som ser feil? ;)
Jeg syns du har en fin og morsom stil, og jeg kjenner jeg blir inspirert :p Kanskje jeg også må hive meg på bølgen? :P