lørdag 14. mai 2011

Titt tei...

 
...til dere... 

En liten titt på noen av mine "ting" her hjemme


Denne emaljeformen og koppene ble jeg virkelig glad i og gleder meg til å ta det i bruk. Foreløpig står det til pynt på kommoden i kjøkkenet- syns fargene var så fine, og så polkadotter da...da er man rimelig solgt!!


Green Gate i mitt hjerte! Har supplert litt med fat og lattekopper- pluss en mugge i dette flotte service... lysblå med hvite polkadotter..LIKER:::
Hørte rykter om at dette mønsteret kanskje er på tur ut- så løp å kjøp folkens! Tenkte disse var flotte å kombinere sammen med diverse ulike mønstre i Green Gate- da de fleste koppene (jeg har ihvertfall) har noe lyseblått i mønstret, så da passer disse lyseblå fatene perfekt til dem:)Disse to hyllene mine på kjøkkenet er jeg veldig glad i!Og nå er de fylt med fine pasteller- jeg bare digger rosa, lyseblått, lysegrønn og turkis for tiden. Den rosa boksen er Ib Laursen og var sååå søt-den måtte jeg bare kjøpe. Rice koppene og skålene i melamin er kjøpt fra Sweet Memories og de er virkelig konge! Boksene nede til venstre er fra Tilda og er sukkersøte med sine pasteller.
Nå er det kveld og sola skinner enda her nord. Jeg skulle egentlig vært i kjelleren og grunnet kommoden, men her ligger jeg, langflat i sofa med pepsi max og potetgull- så vi får se om det blir maling imorra:) Har veldig lyst å få kommoden ferdig og fått tatt den i bruk- så jeg må vel svinge meg med kosten snart. 

Ha en super lørdag- så sees vi garantert imorra.


fra
Ver@
11 kommentarer:

Trude`s hverdag sa...

Heisann:-) Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, så bra....for da fant jo jeg deg :-) Kjempefin blogg du har, legger meg til og gleder meg til å besøke deg igjen. Ser du har bilder av Catrineholm boller og kjeler, jeg bor 5 min gange unna fabrikken som produserte disse :-)Klem Trude

Fru Eriksen sa...

Så fine kopper og stæsj du har! blir spennende å se hvordan kommoden blir når du har malt den! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min!! Jeg er jo ganske fersk, så er jo kjempestas med nye følgere!! :)

Mamsens hus sa...

Så mye flotte kopper du har :)
Ønsker deg en fin helg videre.

Hjemme hos meg sa...

Hei Vera!
Takk for koselig hilsen inne hos meg :)
Går mye i Sabeltann her også ;) Og Gråtass!

Superkoselig blogg du har, bladde meg igjennom hele herligheten ;)
Er også litt over middels glad i prikker, og blei litt misunnelig på mye av ditt ;) Rart hva det er med prikker som gjør meg så glad!?!

Kommer gjerne på besøk igjen!

Klem Anette

Anette sa...

Så mye søtt!:)

Anneli sa...

Kjære Vera, godt å sjå at du e tbake <3 E ha savna d her inne veit du :)
Potetgullskåla e kommen på bordet her også ;)Endelig e d hælg her i huset! Kosa me mæ et glass hvitvin og ho Beauty <3 Vi e heilt aleina i hælga, men kosa oss likevel :)
I mårra bi d nok en liten rusletur, håpa været hold se like fint! Kanskje e titta innom?
Stor klæm t d <3

Monica sa...

Heisann :) Så morsomt med flere bloggere i Bodø, kjempefin blogg du har :) Fikk litt panikk nå, må se over mitt lyseblå Green Gate servise ja! Har vel nok, men kjenner jeg meg selv rett "trenger" jeg vel litt mer som må kjøpes nå i tilfelle det virkelig går ut :P
Nå skal jeg ta meg en runde inne her :) Håper du har en flott søndag :) Klemklem

Gitte sa...

Hei!
Nå har jeg også ørlite panikk, slik Monica og har over her:) Må nok på butikken i morgen... hihi! Alltid en god grunn til å kjøpe prikker, og dette var jo en veldig god grunn:)
Liker hylla du har på kjøkkenet utrolig godt!
Håper du har en fantastisk søndag!
Klem Gitte

Blogger sa...

Do you prefer Coke or Pepsi?
ANSWER THE POLL and you could get a prepaid VISA gift card!

yanmaneee sa...

nike air max 97
jordan shoes
calvin klein outlet
yeezy boost
nike air max 90
moncler
balenciaga shoes
adidas ultra
christian louboutin shoes
yeezy shoes

yanmaneee sa...

vans outlet
nike air max
kyrie shoes
curry 7
supreme clothing
moncler outlet
coach purse
goyard bags
goyard handbags
jordan 11